Restoran TRIOOO nalazi se na samom izlazu iz grada u ulici Proleterskih brigada. Prijatnog spoljašnjeg izgleda, sa predivnom baštom  i nesvakidašnje lepim enterijerom, TRIOOO pruža gostima izuzetan doživljaj. Restoran Triooo je mesto gde neprekidno teče deo društvenog života grada.

Restoran TRIOOO je, pre svega, poznata po dobroj kuhinji zasnovanoj, kako na tradicionalnom srpskom kulinarstvu, tako i na svetskim gastronomskim kvalitetima. Širok asortiman jela i pića pruža mogućnost velikog izbora i zadovoljava najprobirljivije goste. Već posle prvog boravka u restoranu TRIOOO svako će to i potvrditi.

TRIOOO VAM PREPORUČUJE:

  • hladna i topla predjela
  • supe i čorbe
  • specijalitete srpske i internacionalne kuhinje
  • velik izbor pića, salata i dezerta
  • širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića

  U sastavu restorana se nalaze se dve sale kapaciteta 85 i 35 (zvanica) gostiju, sobe sa TV, kupatilom, klimom, mini bar, parkingom površine 4000 m.

FaLang translation system by Faboba

Dvokrevetna soba

Sobe su uređene sa velikom pažnjom, te su udobnost i zadovoljstvo koje svaki gost očekuje zagarantovana. Sobom preovladavaju tople boje, dnevno svetlo i drveni materijali.

Opširnije...

Soba sa bračnim krevetom


Sobe sa bračnim krevetom kao i druge sobe u našem hostelu, odlikuju prijatna nijansa boja i topli drveni materijali. Ono što ovu sobu izdvaja od ostalih, je zasebna prostrana terasa

Opširnije...

Trokrevetna soba

U trokrevetnoj sobi, dominira drvo i drveni materijali. Prostrana je i svetla. Svaki ležaj opremljen je dušekom visoke klase, najudobnijim za spavanje. Pored toga svaki ležaj ima uvek

Opširnije...