Prenoćište "TRIOOO" raspolaže sa 8 soba koje možete koristiti za:

  • dnevni boravak,
  • prenoćište,
  • prenoćište sa doručkom,
  • prenoćišta sa polupansionom,
  • prenoćišta sa punim pansionom.

Za sve one koji traže smeštaj, hotel ili samo prenoćište, posedujemo ukusno uređene sobe sa klimom koje poseduju  TV, i kupatilo. Jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne ,sobe sa francuskim ležajem i četvorokrevetne sobe. Ceo objekat je pokriven bežičnim internetom. Posedujemo i veliki parking kao i restoran

CHECK IN 13:00h (Ukoliko su vaši kreveti slobodni po dolasku, možete se prijaviti odmah.
Ukoliko ipak nisu, možete ostaviti Vaš prtljag i u medjuvremenu koristiti sve usluge prenoćišta)

CHECK OUT 12:00h (Posle odjavljivanja možete ostaviti Vaše stvari u prenoćištu kako biste
nesmetano uživali i poslednjeg dana boravka u Vranju)

Radno vreme : 00-24 h

Plaćanje je moguće i kreditnim karticama:

Sobe su uređene sa velikom pažnjom, te su udobnost i zadovoljstvo koje svaki gost očekuje zagarantovana. Sobom preovladavaju tople boje, dnevno svetlo i drveni materijali.

Posebna pažnja posvećena je detaljima, koji obezbeđuju konfor. Nameštaj od toplog svetlog drveta i najviši kvalitet pri izboru dušeka za spavanje su detalji koji garantuju odmorsvakom našem gostu. Obezbeđeni su uvek čisti peškiri i posteljina.

Soba ima posebno kupatilo Gostima je obezbeđen ormar za odlaganje stvari, kao i kaseta. Klima uređaj, bežični internet, ljubazno osoblje hostela i lokacija , garantuju da je ovo smeštaj o kojem ćete rado pričati prijateljima.

 

Osnovna površina: 10m2

Kapacitet: Tri dvokrevetne sobe sa po dva odvojena ležaja, ( 90 x 200 cm) sa antialergijskim dušecima od memorijske pene.

Opremljenost sobe:

  • Klimatizovana soba
  • Besplatni Wi-Fi internet
  • Posebno kupatilo
  • Obezbeđeni ormar za odlaganje stvari i kaseta
  • Čista posteljina i peškiri
FaLang translation system by Faboba

Dvokrevetna soba

Sobe su uređene sa velikom pažnjom, te su udobnost i zadovoljstvo koje svaki gost očekuje zagarantovana. Sobom preovladavaju tople boje, dnevno svetlo i drveni materijali.

Opširnije...

Soba sa bračnim krevetom


Sobe sa bračnim krevetom kao i druge sobe u našem hostelu, odlikuju prijatna nijansa boja i topli drveni materijali. Ono što ovu sobu izdvaja od ostalih, je zasebna prostrana terasa

Opširnije...

Trokrevetna soba

U trokrevetnoj sobi, dominira drvo i drveni materijali. Prostrana je i svetla. Svaki ležaj opremljen je dušekom visoke klase, najudobnijim za spavanje. Pored toga svaki ležaj ima uvek

Opširnije...